post

UFT 2017 – Ultimate Fighting Tournament va avea loc în 5 mai la Sala Sporturilor Horea Demian din Cluj-Napoca.

gala ultimate fighting tournament

gala uft cluj napoca


Gala UFT de MMA si Kickbox în Cușcă se întoarce la Cluj pe 5 Mai, la Sala Sporturilor Horia Demian, pentru cea de-a VI-a ediție. UFT VI va aduce în fața publicului un show de proporții, cu cele mai spectaculoase lupte organizate vreodată în municipiu.

Main-event-ul celei de-a VI-a ediții a Galei va fi meciul pentru Centura Transilvaniei la Kickbox, disputat între Flavius Boiciuc, detinatorul centurii și Cibu Adrian, câștigătorul Piramidei la 80 kg, de la Deva.

În cadrul aceluiași eveniment se vor defășura și meciuri incendiare de arte marțiale mixte, pentru Centura UFT.

Fanii sporturilor de contact sunt așteptati în număr cât mai mare să își susțină favoriții!

Vor lupta cei mai buni luptători din Cluj, din Transilvania dar și din Olanda, Anglia, Moldova sau Germania.

La ediția anterioară au fost 2700 de persoane în Sala Sporturilor Horia Demian iar acum vor fii ca și invitați nume mari din cele mai importante promoții de arte marțiale din lume! Tineți aproape!

Link-ul eventului îl găsiți la adresa https://www.facebook.com/events/1863879787160222/

Comunicat Gala UFT 2016 – editia a 5-a

Comunicat de presa 22.03.2016

Gala UFT editia a 5-a

Ultimate Fighting Tournament – Gala de MMA si Kickbox

Cluj-Napoca, 15.04.2016

 

În data de 15 aprilie 2016 va avea loc cea de-a 5-a ediție a Galei UFT – Ultimate Fighting Tournament. Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor HORIA DEMIAN din Cluj-Napoca și va conține un SHOW EXCEPȚIONAL de Lupte în Cușcă. Se vor disputa meciuri de MMA – Arte Martiale Mixte și Kickbox între cei mai buni sportivi din Cluj-Napoca dar și sportivi din țara și străinătate. Pe langă celebrele lupte în cușcă publicul va avea ocazia să vadă și un spectacol de sunet și lumini precum și nelipsitele animatoare.

 

La acest eveniment s-au pus în vânzare bilete în presale la prețul de 30 lei în Tribună iar la Masa Vip la prețul de 120 lei/loc. Masa Vip contine 6 locuri. La ediția anterioară au participat peste 2400 de spectatori, MMA Transilvania, Tengu Cluj și Pretorienii Deva având cele mai numeroase galerii.

 

Biletele se pot achizitiona de la Standul de Bilete de la Iulius Mall, de la Sediul Omnipass de pe strada Avram Iancu nr. 27, de pe site-ul www.bilete.ro , din Magazinele Inmedio, Magazinele Germanos și de la Sediile Poștei Române.

 

Vă așteptăm în numar cât mai numeros să îi susțineți pe cei mai buni luptători din Cluj-Napoca!

 

Mai multe informații puteti sa găsiți pe pagina de FB: www.facebook.com/UFT.ro sau pe pagina oficială a evenimentului www.uft.ro .

 

Organizatorii tin sa le multumeasca tuturor celor care se implică în dezvoltarea artelor marțiale și a sportului în general. Multumim EBS Romania, Coral Impex, HC Kinetic, Club Bora Bora, Grande-Dame, Omnipass, Casa de Cultura a Studentilor,  DJST Cluj, Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Consiliului Județean,  Federatia Organizatia Romana de Arte Martiale Mixte, MMA Transilvania, CDJ Events si toti ceilalti.

 

Susținem Cluj-Napoca 2021 – Capitală Europeană a Culturii!

 

Cu respect,

Haidu Sebastian Ioan

Promoter UFT

contact@uft.ro

afis uft

Stiri de sport Cluj

http://www.sportcontrol.ro

CORAL IMPEX – PARTENER UFT

CORAL IMPEX, cea mai importanta companie de Deratizare, dezinsectie si dezinfectie din Romania este din acest an un Partener important pentru Promotia de Arte Martiale Mixte MMA si Kickbox in Cusca – UFT – Ultimate Fighting Tournament. UFT este singura promotie de arte martiale mixte si Kickbox in cusca din Romania dar si singura promotie din Cluj-Napoca. Evenimentele UFT au inceput sa fie organizate inca din 2012. Momentan au fost 4 editii, fiecare editie crascand de la an la an. La ultimul eveniment Gala UFT a reusit sa adune un public de peste 2500 de persoane in Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca chiar daca in acelasi timp a avut loc si Trofeul carpati la Handbal unde au participat 7000 de persoane in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. UFT Promotions tine sa multumesca pe aceasta cale noului partener si promite sa faca evenimente tot mai calitative pentru publicul interesat de sport, divertisment, show de muzica/dans si lumini dar si de o atmosfera incendiara data de tensiunea luptelor din Celebre Cusca!

logo coral impex

Comunicat de presa 11 martie 2015 – Gala UFT

11 Martie 2015

Cluj-Napoca

Comunicat de presă

UFT 2015 – Ultimate Fighting Tournament

In data de 21 Martie 2015 incepand cu ora 19:00 va avea loc cea de a 4-a editie a Galei de Arte Martiale Mixte si Kickbox in Cusca de la Cluj-Napoca.

La acest super eveniment sportiv vor participa cei mai buni luptatori de MMA si Kickbox din Cluj-Napoca: Maris Ciprian, Dorin Stan, Flavius Porutiu, Stanislav Grosu, Livius Bacila, Nut Bogdan, Neag Adrian si Pisari Andrei. Pe langa sportivii clujeni vor fi prezenti in cusca cativa dintre cei mai buni si mediatizati sportivi romani din tara dar si din strainatate.

Maris Ciprian: Va astept in numar cat mai mare sa fiti alaturi de mine si sa ma sustineti pe 21 Martie! De ziua mea va promit un meci spectaculos si va promit victoria!

Flavius Porutiu: Am avut un an 2014 foarte bun. Am reusit sa castig in fata multor sportivi bine cotati. Vreau sa demonstrez ca titlul de Vicecampion Mondial de K1 castigat la World K1 Amateur Open in Anglia este doar inceputul unui drum important pe care il doresc.

Dorin Stan si Livius Bacila vin amandoi dupa un eveniment in care au castigat Centurile la Kickbox intr-o promotie nationala. Ei sunt motivati sa-si confirme inca odata valoarea si locul intre cei mai buni kickboxeri din tara.

Cantarul oficial va avea loc Vineri 20 martie, incepand cu ora 19:00 la Iulius Mall unde va asteptam in numar cat mai mare pentru a-i sustine pe sportivii nostri.

Publicul va putea asista in aceasta saptamana sportivii clujeni care vor face cateva demonstratii in Cusca amplasata pe Bulevardul Eroilor. Sunteti asteptati sa interactionati cu cei mai buni luptatori din Cluj si sa puteti primi autografe de la acestia.

Biletele se pot cumpara de la Shto College Bar, Standul de Bilete de la Iulius Mall, GG Sport din Observator, Vila 69 din Campus Hasdeu sau de la nr. De tel: 0748894984. Pret bilet 25 lei in tribuna si 100 lei Bilet la Masa VIP. Biletele se pot livra in oras fara alte costuri.

UFT multumeste companiei EBS, HC Kinetic, Natural Plus, Iulius Mall si tuturor partenerilor pentru sprijinul acordat.

Toți cei interesați de acest eveniment sunt rugați să consulte și pagina evenimentului, unde se vor posta zilnic informații referitoare la cea mai incendiară

Gală de MMA din Cluj-Napoca: https://www.facebook.com/events/750954558313747/

Vă mulțumim!

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail:

contact@uft.ro

_V7A20982

Mariș Ciprian – sportivul clujean care primește în dar cea de a 4 – a ediție UFT de la Cluj-Napoca

23 Februarie 2015
Cluj-Napoca

Comunicat de presă

Mariș Ciprian – sportivul clujean care primește în dar cea de a 4 – a ediție UFT de la Cluj-Napoca

MMA Transilvania pregătește o nouă ediție spectaculoasă de lupte în cușcă. Iubitorii luptelor de tip MMA și Kickbox sunt așteptați pe 21 Martie 2015 la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca începând cu ora 19:00 la cel mai incendiar show: Gala Ultimate Fighting Tournament 2015. Evenimentul de față va fi dedicat unui sportiv care a dus deja numele Clujului pe marile podiumuri sportive internaționale: Mariș Ciprian.
De numele lui Mariș Ciprian se leagă deja o serie de premii și medalii importante alături de locuri fruntașe la cele mai renumite competiții de MMA din lume. Cel mai recent meci, desfășurat în cadrul evenimentului de MMA de la Brașov, a demonstrat concentrarea și determinarea sportivului care a reușit să câștige în prima repriză printr-un procedeu spectaculos: finalizare prin triunghi. Acest premiu deonstrează încă o dată că spotivul clujean merită să fie susținut și de aceea organizatorii UFT 2015 invită iubitorii de sport să vină pe 21 Martie la Sala Sporturilor Horia Demian să asiste la un meci senzațional la finalul căruia întreg publicul îi va cânta “La mulți ani!” lui Mariș Ciprian.
UFT 2015 se anunță a fi un eveniment spectaculos care va reuni cei mai buni sportivi de Arte Marțiale Mixte – MMA și Kickbox în cușca de la Cluj-Napoca si din tară. Luptătorii promit să dea dovadă de multă determinare și să demonstreze publicului ce înseamnă de fapt acest sport.
Mariș Ciprian, cel care se autocaracterizează drept un om “ambițios, de cuvânt și recunoscător” se pregătește intens de UFT 2015 și pe 21 Martie dorește să demonstreze cine este el de fapt: “diferența dintre Mariș Ciprian cel din cușcă și Mariș Ciprian cel din viața de zi cu zi nu este chiar atât de mare, deoarece și în cușcă și în viața de zi cu zi sunt o persoană calmă, care gândește înainte de a face ceva. Am ales acest sport pentru că este cel mai complex sport de contact. De când am văzut prima dată la TV ce înseamnă MMA-ul, am visat să pot să îl practic și eu. Mă bucur că MMA Transilvania, primul și cel mai important club de MMA din Cluj-Napoca, mi-a oferit această oportunitate.”
Sportivul clujean supranumit de colegi “The Transylvanian Warrior” și-a câștigat deja un renume în cușca luptelor și, chiar dacă a pornit de jos, continuă să fie recunoscător tuturor celor care i-au fost aproape: “în primul rând familia mea, care m-a ajutat și m-a sprijinit și a făcut tot posibilul să ajung unde am ajuns. Le mulțumesc antrenorilor mei: Haidu Sebastian și Prian Tudor care muncesc zi de zi cu mine, iar eu le mănânc nervii, dar și sponsorilor care m-au ajutat și tuturor celor care au încredere în mine. Mă bucur enorm pentru că organizatorul Haidu Sebastian, care este totodată și antrenorul meu, a decis să îmi dedice această gală chiar de ziua mea de naștere. Știu că antrenorii și partenerii cunosc determinarea mea de a ajunge sus și consider că voința mea și determinarea cu care mă antrenez îi face și pe ei să mă sprijine cât de mult au posibilitatea.” – Mariș Ciprian.
The Transylvanian Warrior s-a remarcat până în prezent prin intermediul determinării și motivației de a munci, care i-au adus titluri precum: Campion Național la Lupte, Campion UFT MMA 2012, Campion EFC MMA 2013, Campion UFT MMA 2014, Campion Fury 2014 Anglia – UK, Campion BCMMA 2014 Anglia – UK. Pentru aceste titluri, Mariș Ciprian ține să le mulțumească tuturor celor care l-au sprijinit până acum: Haidu Sebastian, Prian Tudor, Horia Rădulescu, Scutul Negru, Mens Club, Natural Plus și nu în ultimul rând “familiei care are încredere în mine și în tot ceea ce fac.”
Așadar pe 21 Martie 2015, Cluj-Napoca va fi din nou gazda unui show incendiar în cușcă ce va garanta prezența celor mai buni sportivi, antrenori, arbitrii, doctori și fizioterapeuți. Biletele pentru acest spectacol se pot achiziționa de la standul de bilete din Iulius Mall. Acestea pornesc de la 25 de lei pentru locurile din tribună și ajung până la 100 de lei pentru mesele VIP.
Promotorul Haidu Sebastian dorește să le mulțumească pe această cale și sponsorilor și partenerilor Ultimate Fighting Tournament: EBS Romania, Project Enforcer, CDJ – Events, HC Kinetic, Federația Română de Karate WKC, CS Politehnica Cluj-Napoca, Direcția Județeană pentru Sport si Tineret Cluj și tuturor celor care sprijină evenimentele sportive și sportivii de performanță.

Toți cei care doresc să ne sprijine sau să intre în contact direct sunt rugați să ne contacteze pe: contact@uft.ro sau la numărul de telefon: 0740 358 127.

Vă mulțumim că susțineți sportul românesc și performanța clujeană!
Echipa MMA Transilvania

plasma iulius gala uft 2015 var 2

Comunicat – Gala UFT 2015

 

5 Februarie 2015

Cluj-Napoca

 

Comunicat de presă

Gală aniversară incendiară – UFT 2015

 

MMA Transilvania pregătește o nouă ediție spectaculoasă de lupte în cușcă. Iubitorii luptelor de tip MMA și Kickbox sunt așteptați pe 21 Martie 2015 la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca începând cu ora 19:00 la cel mai incendiar show: Gala Ultimate Fighting Tournament 2015.

Evenimentul aflat deja la cea de a 4-a ediție la Cluj-Napoca va aduce în fața publicului cei mai buni luptători de Arte Marțiale Mixte – MMA și Kickbox în cușca ce va găzdui o gală specială. Această ediție va fi dedicată sportivului Mariș Ciprian, un luptător MMA care a adus cinste și onoare orașului Cluj-Napoca prin premiile câștigate atât pe plan național cât și internațional. Sportivul s-a remarcat până în prezent prin intermediul determinării și motivației de a munci, care i-au adus titluri precum: Campion Național la Lupte, Campion UFT MMA 2012, Campion EFC MMA 2013, Campion RFX MMA 2014, Campion UFT MMA 2014, Campion Fury 2014 Anglia – UK, Campion BCMMA 2014 Anglia – UK. Mariș Ciprian va urca în cușcă pe 21 Martie pentru a aduce un nou titlu Clujului în ziua aniversării sale, fapt pentru care organizatorii au decis să îi onoreze prezența prin această ediție specială UFT.

Suntem onorați să avem un astfel de luptător care dă zi de zi dovadă de o motivație și disciplină excepțională. Respectul cu care el își tratează munca și echipa din care face parte ne impresionează și faptul că putem să îi onorăm și noi munca, la rândul nostru, prin această gală aniversară ce se va desfășura exact de ziua lui, ne bucură extrem de mult. Am ales cei mai buni sportivi și promitem un show pe măsură.” – Sebastian Haidu, MMA Transilvania, organizator UFT 2015.

Biletele pentru Gala aniversară UFT 2015, ce se va desfășura pe 21 Martie 2015 la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca, s-au pus deja în vânzare la preț promoțional de 20 de lei și sunt disponibile la standul de la Iulius Mall.

Toți cei interesați de acest eveniment sunt rugați să consulte și pagina evenimentului, unde se vor posta zilnic informații referitoare la cea mai incendiară Gală de MMA din Cluj-Napoca: https://www.facebook.com/events/750954558313747/

 

Vă mulțumim!

 

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@uft.ro

 

AFIS 21 MARTIE UFT web

 

 

 

Bilete in PreSale la Gala UFT 21 martie 2015

S-au pus in vanzare biletele pentru Gala Ultimate Fighting Tournament din data de 21 martie 2015 ce va avea loc la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca. Biletele se pot achizitiona in Presale la pretul de 20 lei de la Standul de bilete din Iulius Mall din Cluj. Pentru mesele Vip biletele se vor pune in vanzare incepand cu saptamana viitoare. Mai multe detali la tel: 0740358127.

https://www.facebook.com/events/750954558313747/?fref=ts

 

_V7A2063

Gala de MMA

GALA DE MMA – 21 MARTIE 2015 – SALA SPORTURILOR HORIA DEMIAN – CLUJ-NAPOCA
Gala de MMA

ULTIMATE FIGHTING TOURNAMENT – Gala de Kickbox si MMA – Arte Martiale Mixte in Cusca va invita la un show exceptional, o competitie intre cei mai buni luptatori de arte martiale mixte din tara si strainatate! Stai cu ochii pe www.uft.ro pentru a fi la curent cu toate detaliile!

Maris Ciprian – UFT Champion 2014

Maris Ciprian ‘The Transylvanian warrior’ a reusit sa castige Main Eventul de MMA din cadrul Galei Ultimate Fighting Tournament in fata sportivului Munteanu Virgil, dupa un meci senzational facut de ambii luptatori. Felicitari Maris Ciprian, felicitari Virgil pentru meciul care a reusit sa ridice in picioare pe toti cei prezenti in sala.

Gala UFT - Ultimate Fighting Tournament - MMA 300

UFT 2014 MMA Results

Gala UFT - Ultimate Fighting Tournament - MMA 302
Main Event

1. 65 kg – Maris Ciprian vs Munteanu Virgil – Winner Maris Ciprian, Referee stoppage in 2nd Round. Referee: George Stangiu

________

2. 65 kg – Bogdan Barbu vs Stancioiu Lucian – Winner Bogdan Barbu, Referee stoppage in 1st Round. Referee: George Stanciu

3. 71 kg – Bodescu Ionut vs Andrew Giorgel – Winner Bodescu Ionut, Submission in 1st Round. Referee: Scott Manhardt

4. 75 kg – Radu Razvan vs Calugaru Laurentiu – Winner Calugaru Laurentiu, Referee stoppage in 1st Round. Referee: Scott Manhardt

5. 57 kg – Diana Belbita vs Crisan Roxana – Winner Diana Belbita, Referee stoppage in 1st Round. Referee: Mazilu Bogdan

6. 84 kg – Alexandru Gavrila vs Dumitru Mihai – Winner Dumitru Mihai, Referee stoppage in 1st Round. Referee: Mazilu Bogdan