Mariș Ciprian – sportivul clujean care primește în dar cea de a 4 – a ediție UFT de la Cluj-Napoca

23 Februarie 2015
Cluj-Napoca

Comunicat de presă

Mariș Ciprian – sportivul clujean care primește în dar cea de a 4 – a ediție UFT de la Cluj-Napoca

MMA Transilvania pregătește o nouă ediție spectaculoasă de lupte în cușcă. Iubitorii luptelor de tip MMA și Kickbox sunt așteptați pe 21 Martie 2015 la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca începând cu ora 19:00 la cel mai incendiar show: Gala Ultimate Fighting Tournament 2015. Evenimentul de față va fi dedicat unui sportiv care a dus deja numele Clujului pe marile podiumuri sportive internaționale: Mariș Ciprian.
De numele lui Mariș Ciprian se leagă deja o serie de premii și medalii importante alături de locuri fruntașe la cele mai renumite competiții de MMA din lume. Cel mai recent meci, desfășurat în cadrul evenimentului de MMA de la Brașov, a demonstrat concentrarea și determinarea sportivului care a reușit să câștige în prima repriză printr-un procedeu spectaculos: finalizare prin triunghi. Acest premiu deonstrează încă o dată că spotivul clujean merită să fie susținut și de aceea organizatorii UFT 2015 invită iubitorii de sport să vină pe 21 Martie la Sala Sporturilor Horia Demian să asiste la un meci senzațional la finalul căruia întreg publicul îi va cânta “La mulți ani!” lui Mariș Ciprian.
UFT 2015 se anunță a fi un eveniment spectaculos care va reuni cei mai buni sportivi de Arte Marțiale Mixte – MMA și Kickbox în cușca de la Cluj-Napoca si din tară. Luptătorii promit să dea dovadă de multă determinare și să demonstreze publicului ce înseamnă de fapt acest sport.
Mariș Ciprian, cel care se autocaracterizează drept un om “ambițios, de cuvânt și recunoscător” se pregătește intens de UFT 2015 și pe 21 Martie dorește să demonstreze cine este el de fapt: “diferența dintre Mariș Ciprian cel din cușcă și Mariș Ciprian cel din viața de zi cu zi nu este chiar atât de mare, deoarece și în cușcă și în viața de zi cu zi sunt o persoană calmă, care gândește înainte de a face ceva. Am ales acest sport pentru că este cel mai complex sport de contact. De când am văzut prima dată la TV ce înseamnă MMA-ul, am visat să pot să îl practic și eu. Mă bucur că MMA Transilvania, primul și cel mai important club de MMA din Cluj-Napoca, mi-a oferit această oportunitate.”
Sportivul clujean supranumit de colegi “The Transylvanian Warrior” și-a câștigat deja un renume în cușca luptelor și, chiar dacă a pornit de jos, continuă să fie recunoscător tuturor celor care i-au fost aproape: “în primul rând familia mea, care m-a ajutat și m-a sprijinit și a făcut tot posibilul să ajung unde am ajuns. Le mulțumesc antrenorilor mei: Haidu Sebastian și Prian Tudor care muncesc zi de zi cu mine, iar eu le mănânc nervii, dar și sponsorilor care m-au ajutat și tuturor celor care au încredere în mine. Mă bucur enorm pentru că organizatorul Haidu Sebastian, care este totodată și antrenorul meu, a decis să îmi dedice această gală chiar de ziua mea de naștere. Știu că antrenorii și partenerii cunosc determinarea mea de a ajunge sus și consider că voința mea și determinarea cu care mă antrenez îi face și pe ei să mă sprijine cât de mult au posibilitatea.” – Mariș Ciprian.
The Transylvanian Warrior s-a remarcat până în prezent prin intermediul determinării și motivației de a munci, care i-au adus titluri precum: Campion Național la Lupte, Campion UFT MMA 2012, Campion EFC MMA 2013, Campion UFT MMA 2014, Campion Fury 2014 Anglia – UK, Campion BCMMA 2014 Anglia – UK. Pentru aceste titluri, Mariș Ciprian ține să le mulțumească tuturor celor care l-au sprijinit până acum: Haidu Sebastian, Prian Tudor, Horia Rădulescu, Scutul Negru, Mens Club, Natural Plus și nu în ultimul rând “familiei care are încredere în mine și în tot ceea ce fac.”
Așadar pe 21 Martie 2015, Cluj-Napoca va fi din nou gazda unui show incendiar în cușcă ce va garanta prezența celor mai buni sportivi, antrenori, arbitrii, doctori și fizioterapeuți. Biletele pentru acest spectacol se pot achiziționa de la standul de bilete din Iulius Mall. Acestea pornesc de la 25 de lei pentru locurile din tribună și ajung până la 100 de lei pentru mesele VIP.
Promotorul Haidu Sebastian dorește să le mulțumească pe această cale și sponsorilor și partenerilor Ultimate Fighting Tournament: EBS Romania, Project Enforcer, CDJ – Events, HC Kinetic, Federația Română de Karate WKC, CS Politehnica Cluj-Napoca, Direcția Județeană pentru Sport si Tineret Cluj și tuturor celor care sprijină evenimentele sportive și sportivii de performanță.

Toți cei care doresc să ne sprijine sau să intre în contact direct sunt rugați să ne contacteze pe: contact@uft.ro sau la numărul de telefon: 0740 358 127.

Vă mulțumim că susțineți sportul românesc și performanța clujeană!
Echipa MMA Transilvania

plasma iulius gala uft 2015 var 2